Marieholmsbron

marieholmsbron

Den 6 juni mellan kl. – stänger vi av gång- och cykelbanan över Göta älv, utmed den Södra Marieholmsbron. Eftersom den är så låg behöver bron öppnas för de flesta fartyg. Den fjärrmanövreras från kontrolltornet på Göta älvbron. Den låga höjden gör den till en bekväm förbindelse för cyklister, men dess perifera läge gör att cykeltrafiken inte är så stor. Efter att Södra Marieholmsbron invigts stängdes Marieholmsbron tillfälligt. Den nya Södra Marieholmsbron kommer att placeras söder om den befintliga och så nära den som möjligt.

Marieholmsbron - det

Vi kan svara måndag—fredag klockan Läs även Byte av tidtabeller för kollektivtrafiken Funderar du på att ändra dina resvanor? Den var en svängbro i metall med öppningar av 21,4 meters bredd på båda sidor om spannet. Se även Skanskas globala projekt på www. Södra Marieholmsbron kommer öka robustheten och minska risken för eventuella avbrott i den ökande järnvägstrafiken. Den var på sin tid Sveriges längsta järnvägsbro. Bron är meter lång och fri segelhöjd är 5,9 meter. Prenumerera på Veckans trafik. Marieholmsförbindelsen Tidigare i Vårt Göteborg Atk premium tog chansen att titta marieholmsbron tunnelbygget i Marieholm [] Bygget av Marieholmstunneln går in i intensivare fas []. Den nuvarande bron är enkelspårig och idag måste allt gods passera över den för att komma till Göteborgs hamn, som är nordens största hamn. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Cykla snabbt som tåget marieholmsbron nya Marieholmsbron Foto: Fyll i din e-postadress nedan:

Marieholmsbron Video

Broöppning på Marieholmsbron i Göteborg (uppspeedat)

Marieholmsbron - tur mrker

Ange din e-postadress om du vill att vi ska skicka svar till dig. Föregående Nästa Skicka in Stäng. Facebook Google LinkedIn Twitter. Projektet är mycket spännande och vi har stött på många utmaningar. Med start den 19 december klockan Dela English Kontakta oss. Vi har öppet dygnet runt för akuta fel, trafikinformation och störningar. marieholmsbron

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *