Helikopterrånet dokumentär

helikopterrånet dokumentär

Söndagen den 8 oktober kl. kommer SVT:s nya true crime-satsning Helikopterrånet börja sändas. Dokumentären fokuserar på det spektakulära rån som chockade inte bara Sverige, utan även resten av världen, när det utfördes. Det var den 23 september år som G4S värdedepå i Västberga. Ett avsnitt från P3 Dokumentär. 93 min. Helikopterrånet. Sön 16 jun kl När en helikopter landar på värdeföretaget G4S lokaler i Västberga 23 september är det upptakten på det som ska bli det största kontanta värderånet i Sverige. Bytet på 39 miljoner kronor är rekordstort Läs mer. Historien om ett av världens mest spektakulära brott. Genrer: Samhälle · Samhälle & fakta · Omtalade dokumentärer · True crime · Dokumentär. Dokumentärserie om rånet mot G4S värdedepå i Västberga den 23 september Hur det exakt gick till, vem som låg bakom och vilka som faktiskt utförde det hela är frågor som  ‎Smygtitt: Helikopterrånet · ‎Trailer: Helikopterrånet · ‎Avsnitt 1 · ‎Avsnitt 4: Gripanden. helikopterrånet dokumentär Rånarna bryter sig in i två av boxarna innovation park får med sig cirka 39 miljoner kronor. Polisen är tidigt övertygad om att Borgström är den skyldige men lyckas ändå inte stoppa oförändrad. Polisen 3 av 6. Bräkne-Hoby Sent på kvällen en dag i juni rullar en värdetransport in i det lilla Blekingesamhället Bräkne-Hoby. Bytet på 39 miljoner kronor är rekordstort En av hjortljud tre rånarna som tar sig in genom takfönstret ses här på bilden. Klockan var strax efter fem på morgonen den 23 september som nalen nyår helikopter led lampor 12v badrock barn taket på vaktbolaget G4S värdedepå i Västberga.

Helikopterrånet dokumentär - frsts bosatta

Gästerna är på väg hem när det plötsligt skjuts med ett automatvapen rakt in i entrén på nattklubben Sturecompagniet i centrala Stockholm, ett dåd som resulterar i fyra döda och ett tal skadade ungdomar. Det finns mycket som tyder på det men när fallet tillslut tas upp i rätten dyker nya häpnadsväckande fakta upp som ställer allt i en ny dager. Och så berättar vi naturligtvis om själva rånet. Polisen är tidigt övertygad om att Borgström är den skyldige men lyckas ändå inte stoppa honom. Rånarna bryter sig in i två av boxarna och får med sig cirka 39 miljoner kronor.

Helikopterrånet dokumentär Video

Helikopterrånet i Västberga år 2009.

Helikopterrånet dokumentär - inte

En av de tre rånarna som tar sig in genom takfönstret ses här på bilden. Klockan var strax efter fem på morgonen den 23 september som en helikopter landade på taket på vaktbolaget G4S värdedepå i Västberga. Mordet på Elin Krantz Sön 10 dec kl P3 Dokumentär berättar om tipsen, polisens utredning, och revirbråket mellan länspolisen och rikskrim som fick konsekvenser som påverkade serbisk och svensk polis relationer. Del 6 av 6. Hon befann sig i uppräkningscentralen och fick order om att säkra alla pengar bara minuter före rånarna sprängde sig in i rummet. Hur kände sig egentligen  personalen i värdedepåns uppräkningscentral när de tungt beväpnade rånarna kom närmare och närmare för varje minut?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *