Strong point

strong point

StrongPoint Labels är ett framgångsrikt företag med mångårig erfarenhet av etikettproduktion. StrongPoint Labels är en innovativ etikettproducent som arbetar i branschens framkant och idag klarar man av att producera alla typer av etiketter. Företaget har ca 60 engagerade och stolta medarbetare och kontor finns i Malmö. Kontaktuppgifter till StrongPoint AB Kista, telefonnummer, adress, se information om företaget. Med StrongPoint som partner kan du som kund dra nytta av nya möjligheter och nya innovationer som lyfter din verksamhet till nya nivåer. StrongPoint tillhandahåller de bästa tekniska lösningarna tillsammans med rådgivande expertis. Vi bygger långsiktiga relationer och ger personlig service på våra kunders villkor. strong point Flyttar till ny fabrik i Malmö I oktober kommer StrongPoint Labels flytta sin tillverkning bröllopsinbjudan text digitala etiketter från Arlöv till Malmö i en nyrenoverad, toppmodern fabrik med optimalt flöde för effektiv etikettillverkning. EnRival hjälper dig att snabbt och kostnadseffektivt hitta kompetent personal till dig och ditt bästa multivitamin. ArlövefterbearbetningEtiketterkristian enrival. Produktion Tryckare, Efterbearbetning Huvudsakliga arbetsuppgifter: Företaget har ca 60 engagerade och stolta medarbetare och kontor finns i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Strong point - trivago

StrongPoint koncernen omsätter drygt 1 miljard kr och har anställda. Arlöv , efterbearbetning , Etiketter , kristian enrival. Märk din ansökan med vilken tjänst du söker! Produktion Tryckare, Efterbearbetning Huvudsakliga arbetsuppgifter: Sandgatan 4A, 50 Lund.

Strong point - inmutningsrallyt

StrongPoint Labels är en innovativ etikettproducent som arbetar i branschens framkant och idag klarar man av att producera alla typer av etiketter. Nya medarbetare sökes till Strong Point. Mer information om StrongPoint finner du på www. Med två egna tryckerier inom koncernen och ett stort urval av tryckpressar som lämpar sig för både kortare och längre serier planerar man uppdragen så de går i rätt tryckpress för bästa pris och kvalitet. Arlöv , efterbearbetning , Etiketter , kristian enrival. StrongPoint är en global koncern som erbjuder en mångsidig och marknadsledande produktportfölj för främst detaljhandeln och dagligvarukedjor i Europa. Flyttar till ny fabrik i Malmö I oktober kommer StrongPoint Labels flytta sin tillverkning av digitala etiketter från Arlöv till Malmö i en nyrenoverad, toppmodern fabrik med optimalt flöde för effektiv etikettillverkning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *