Bolagsvärket

Bolagsverket är en avgiftsfinansierad svensk statlig myndighet som huvudsakligen hanterar registreringen av nya företag och registerändringar för befintliga företag, såsom ändring av adress och byte av styrelse och revisorer. Myndigheten tar emot årsredovisningar och registrerar företagsinteckningar och fattar beslut om. Här kan du söka på ditt namnförslag för att se om det är upptaget. Om namnet redan är registrerat kan du se vilken verksamhet företaget har. Skyddet för namnet gäller inom företagets verksamhet. Om du inte hittar något liknande företagsnamn är det ändå inte säkert att namnet kommer att kunna godkännas. Bolagsverket. Kontaktuppgifter till Bolagsverket Sundsvall, telefonnummer, adress, se information om företaget.

Bolagsvärket - Pro Cee'd

Volvo personvagnar Avgränsa flera ord med mellanslag. Den 28 november genomfördes en anslutningsdag för att koppla ihop kommuner med den sammansatta bastjänsten. Här kan du söka på ditt namnförslag för att se om det är upptaget. Wessberg var verkets förste generaldirektör, fram till Digital inlämning av årsredovisning. Meny Fundera Har du en affärsidé?

Bolagsvärket - Kimmy Schmidt

Bolagsverket granskar ditt namnförslag när anmälan kommer in. Hjälper du andra att anmäla och göra ändringar i företag? Skapa en affärsplan Gör en budget Starta företag-dagen Starta företag-webbseminarium Starta företag-broschyren Olika företagsformer Ekonomisk trygghet Franchising eller köpa befintligt företag Starta kooperativ Socialt företagande Hobby eller företag? Ska du registrera ett företag, ändra ditt företagsnamn eller kanske anmäla ändringar i din styrelse eller bolagsordning? En särskild avdelning för bolagsärenden inrättas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *