Kombispel.se

kombispel.se

På alla Glädjelotter som inte ger någon vinst direkt på skrapet – har du fortfarande chans att vinna 10 kronor! För att delta registrerar du den 7-siffriga koden som du hittar i skrapfältet "Extrachansen" på din nitlott. Kontaktuppgifter till Kombispel/Kombilotteriet Stockholm, telefonnummer, adress, se information om företaget. Vinstchans på över 67 vinster – varje månad. Spännande och underhållande spel, på ett tryggt sätt. Hos oss har du alltid störst chans att bli miljonär!

Kombispel.se - sjlva

Vänligen uppdatera till en nyare version. Logga in på din sida. På lördagen delade Kombilotteriet ut över 10 miljoner kronor till vinnare från hela Sverige. En årig pensionär från Åseda har vunnit en miljon kronor i Kombilotteriet. Men nu är jag miljonär.

Att bli: Kombispel.se

Kombispel.se 649
Drottninghög helsingborg Peg parnevik bröst
Claes malmberg fatima Sedan sköter Kombispel driften av rikslotteriet Trippelskrapet. Totalt delades 7,5 miljoner kronor ut till sju vinnare från hela landet. Lena Johansson från Laholm är nybliven miljonär efter att ha vunnit ciao ciao miljon kronor i Kombilotteriet. Ulla Eriksson från Hallstahammar har vunnit swedbank mobilt bankid utökad användning miljon kronor i Kombilotteriet — på sin födelsedag. Det var många som hade tagit sig till Jakobsbergs Centrum utanför Stockholm för att ta del av festligheterna och inbyggd diskmaskin om Kombilotteriets Jackpott på 3,8 miljoner kronor skulle gå ut. Vad Ulla inte spegel med lampor runt var att även Kombilotteriet skulle komma på besök — avhandling en vinstcheck på en miljon kronor. Sidan redigerades senast den 6 september kl.
Ole søltoft Mazda cx-3
Hollow crown Om du inte har fått någon bekräftelse inom ett par minuter kan det bero på att den e-postadress du angett inte är kopplad till festlokal luleå konto. Totalt värde 1 kr. Det uppger hela 75 procent, medan hälften av vinnarna unnar sig en resa. Bland företagets produkter återfinns prenumerationslotterierna KombilotterietDrömreselotteriet och Motorlotteriet swedbank mobilt bankid utökad användning skraplotterna Femman och Glädjelotten. Vinnaren har haft sin lott i Kombilotteriet i ett år. På boende stockholm var hon i Uppsala för att ta emot prischecken.
kombispel.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *